Single Page Head

Op zoek naar ideeën voor innovatie

Je draait de douchekraan open. Een behaaglijke waterstraal valt op je hoofd.
Genieten dus. Dan helemaal uit het niets: een geniale inval. Je loopt – druipend van het water – snel de doucheruimte uit. Op een oude en inmiddels natte krant schrijf je de essentie van je gedachten op. Een lumineus idee is geboren. Je dag kan niet meer stuk.

Ideeën komen op de gekste momenten. Maar ze verdwijnen ook weer snel. Het is een komen en gaan van gedachten zonder aanvangs- en sluitingstijd. De kunst is om de ideeën niet te laten verdampen.

Organisaties hebben baat bij bruikbare ideeën. Zij kunnen profiteren van de geniale momenten van hun medewerkers en klanten.

!deas4Innovation haalt de beste ideeën uit uw medewerkers en zorgt dat er iets mee gebeurt.

Uw medewerkers

Wij stimuleren uw medewerkers om zich los te maken van de alledaagse routines. Vanuit deze onbevangenheid komen zij met originele ideeën voor verbeteringen van het werk.

Maar allereerst formuleren wij – samen met u – glashelder de behoeften en vragen van de organisatie. We gaan ze samen afpellen tot de harde kern is bereikt. Dit resulteert uiteindelijk in enkele rake zinnen waar geen misverstand over kan bestaan.

Met uw wens als uitgangspunt gaan we met de medewerkers in gesprek. Volgens beproefde methodes maken we zoveel mogelijk ideeën in hen los.

Veel ideeën zijn saai, veel ideeën zijn gek, andere ideeën zijn te gek. Maar boven alles: het zijn ideeën uit uw organisatie. Het zijn uw medewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor de goede zaak. Dát maakt het verschil.

Wij worden blij als we in uw organisatie positieve energie weten aan te boren, die zorgt voor tastbare resultaten.

Nieuwsgierig?

In een goed gesprek luisteren wij graag naar uw behoeften en wensen. Waarvoor wilt u
briljante ideeën inzetten? Graag geven wij daarna ons idee over wat creativiteit en vernieuwing voor uw organisatie kunnen betekenen. U bepaalt vervolgens of onze werkwijze u aanspreekt en past bij uw organisatie.

Bel ons voor een afspraak
Arrow